Trädgårdsarbeten Köping

Vi tar hand om din trädgård

Hos oss finns den kunskap och erfarenhet som krävs för att du ska få en trädgård i toppskick! Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdsarbeten till dig i Köping med omnejd. Alltid med ett utförande präglat av kvalitet.

Gräsklippning
Vi har utrustningen för att kunna klippa både stora ytor och små svåråtkomliga ytor.

Häckklippning
En jämn och finklippt häck höjer trädgårdens utseende ofantligt mycket. Vi utför varje häckklippning med stor noggrannhet!

Grästrimning
Det finns ytor på gräsmattan som inte går att klippa med en gräsklippare. Hos oss finns möjligheten att få hjälp med trimning längs exempelvis staket eller hus.

Kratta löv
På hösten börjar löven falla från träden och det är inte helt ovanligt att gräsmattan är helt täckt av löv efter bara några veckor. Lövkrattning är för många en långtråkig syssla, men som måste göras. Vi hjälper dig!

Ogräsrensning
Ogräs i rabatter, mellan stenplattor och längs huset är förekommande på många tomter. Låt oss rensa bort det!

Snöröjning (sandning ingår)
Att skotta undan snö på tomten kan vara ansträngande och ta lång tid. Vi hjälper dig gärna med snöröjningen och självklart ingår också sandning för att inte riskera några halkolyckor.

Trädgårdsarbeten

Trädgårdsarbeten i Köping

CBHolmberg finns tillgängligt för dig i bland annat Köping och närliggande orter. Oavsett vilken typ av trädgårdsarbete du är i behov av, så kan du känna dig trygg med att vi kommer göra jobbet.

Har du några frågor eller funderingar kring våra trädgårdsarbeten? Tveka inte på att höra av dig till oss. Du hittar oss i närheten av Köping!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

cbholmberg