Städservice Enköping

Välkommen till cbholmberg

Vi på CBHolmberg erbjuder ett brett utbud av trädgårdstjänster och städservice som utformas specifikt efter era behov. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett resultat som uppfyller alla dina förväntningar! Här får du skräddarsydda lösningar som förenklar vardagen.

Professionell Städservice för dig i Enköping

Hemstädning
Att städa hemmet är tidskrävande och måste göras med jämna mellanrum. Vi erbjuder en lösning där du både sparar tid och får ett skinande rent hem. Vår hemstädning är noggrann, effektiv och utförd med kvalitet.

Flyttstädning
Släpp tankarna på din gamla bostad och lägg fokus på att komma till ro i ditt nya hem. Vi hjälper dig med flyttstädningen och ser till att den blir godkänd av hyresvärd eller bostadsrättsförening.

Kontorsstädning
Ett rent kontor bidrar till en trivsam arbetsmiljö hos personalen. Med vår kontorsstädning får du en arbetsplats fri från smuts och bakterier, en arbetsmiljö där personal och besökare trivs.

Fönsterputsning
Att puts fönster kan både vara komplicerat och långtråkigt. Vi har en lång erfarenhet av fönsterputsning och erbjuder en smidig lösning där ni får skinande fönster.

Vi erbjuder även trädgårdsarbeten, läs gärna mer om det här!

Städservice i närheten av Enköping

Vi erbjuder städservice till såväl företag som privatpersoner i närheten av Enköping. Hos oss kan du alltid räkna med kvalitet, och naturligtvis ett trevligt bemötande! Alla tjänster utförs självklart utefter dina önskemål och behov.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några som helst frågor eller funderingar kring våra tjänster. Vi ser framemot att få vara dig behjälplig!

 

städservice

Våra tjänster

städservice

Hemstädning

städservice

Flyttstädning

Kontorsstädning

städservice

Fönsterputsning

Trädgårdsskötsel

Kontakta oss

2 + 6 =

cbholmberg